Akşam ışıklarıyla aydınlanan kule çatılı kırmızı otel cephesi, Mandarin Oriental Hyde Park, London
  1. Ana sayfa
  2. Entaş Ayrıcalıkları
  3. Otel Ayrıcalık Programları
  4. Mandarin Oriental Fan Club
  5. Mandarin Oriental Hyde Park, London

Mandarin Oriental Hyde Park, London

Önü Knightsbridge'e, arkası Hyde Park'a açılan 1889 tarihli binada.

Konum51°30′ K · 0°10′ B

Otel Knightsbridge ile Hyde Park arasındadır.

Mandarin OrientalHeathrowLondon City21 km15 kmHarita verisi © OpenStreetMap katkıcıları
  • Mandarin Oriental Hyde Park66 Knightsbridge, SW1X 7LA; önü Knightsbridge'e, arkası Hyde Park'a açılıyor.
  • Heathrow HavalimanıKarşılamayı ve transferi Entaş Turizm ayarlar.
  • London City HavalimanıŞehrin doğusunda.
  • Gatwick HavalimanıGüneyde.
  • Hyde ParkOtelin arka tarafı doğrudan parka açılıyor.
  • HarrodsYürüyerek beş dakika.
VIP Karşılama sayfasına gidin
Konaklama
181 oda ve süit, 40'ı süit
Ayrıcalık
Mandarin Oriental Fan Club
Yerel saat
İstanbul'dan 3 saat geri

Otel 1902'den beri parkın kenarındadır.

Bina 1887-1889 arasında yapıldı ve Hyde Park Court and Club adıyla, 138 bekâr dairesi ve bir beyefendiler kulübüyle açıldı. Harrods'un yöneticisi Herbert Bennett binayı 1898'de aldı; otel 1902'de 268 odalı Hyde Park Hotel olarak açıldı. Park tarafındaki özgün giriş, parka bakan cephede reklam istenmeyince Kraliyet ailesine ayrıldı ve posta adresi Albert Gate'ten 66 Knightsbridge'e taşındı; Royal Entrance bugün de yalnız izinle açılıyor. Mandarin Oriental binayı Kasım 1996'da aldı, otel yedi aylık bir yenilemeden sonra 18 Mayıs 2000'de yeni adıyla açıldı.

Eylül 2016'da başlayan büyük yenileme, Haziran 2018'deki yangının ardından altı aylık bir kapanışla 15 Nisan 2019'da tamamlandı. Oda, süit ve salonları Joyce Wang, spayı, restoranları ve Mandarin Bar'ı Adam D. Tihany tasarladı. Wang'ın dili parktan geliyor: süit tavanlarında Hyde Park'ın atlı yolları, avizelerde meşe palamudu, halılarda Serpentine'in yansıması var. Lobideki yelpaze Jenny Packham'ın; çubukları Apsley House kapısının parmaklık deseninde kesildi. Binada Churchill de kaldı, Kraliçe II. Elizabeth çocukken balo salonunda dans dersi aldı; otelin geçmişi girişin solundaki If Walls Could Talk galerisinde anlatılıyor.

Ağaçların arasından görülen otel önünde ilerleyen atlılar, Mandarin Oriental Hyde Park, London

Mandarin Oriental Hyde Park'ı neden öneriyoruz?

  • Arka kapı parka açılır.

    Otelin önü Knightsbridge'de, arkası doğrudan Hyde Park'ta.

  • Süvari alayı önden geçer.

    Household Cavalry Horse Guards'taki nöbet değişimine giderken otelin önünden geçiyor, kahvaltı salonundan izleniyor; alaya saygıyla aplik lambalarda at kılı kullanıldı.

  • Süitlerin kitaplığı vardır.

    1936'dan beri kitap satan ve 2011'de Kraliyet beratı alan Heywood Hill süitlerin kitaplıklarını seçiyor.

  • Havuz paslanmaz çeliktir.

    Spadaki 17 metrelik, iki kulvarlı havuz paslanmaz çelikten; Rasullü çift süit, Amethyst kristalli buhar odası ve Bastien Gonzalez'in stüdyosu var, fitness merkezi 24 saat açık.

  • Çocuklar parkta korucu olur.

    Çocuklar Little Ranger programında hazine avı haritası ve kostümle parkın ya da sarayların korucusu oluyor; bebeklere beşik, ana kucağı ve oyuncak sandıklı bebek odası hazırlanıyor.

  • Kedi ve köpek kabul edilir.

    Köpekler ve kediler otelde kalabiliyor; The Aubrey'nin hafta sonu brunch'ında evcil hayvan menüsü var.

Mandarin Oriental Fan Club

Entaş Turizm ile rezervasyonunuza Fan Club hakları eklenir.

Entaş Turizm, Mandarin Oriental otellerinin seçili acentelere açtığı Fan Club programının üyesidir. Rezervasyonunuz otelde Fan Club misafiri olarak kayda geçer; programın hakları otelin kendi fiyatına eklenir.

Kahvaltı, oda yükseltmesi ve otel kredisi programın sayfasında yazılı. Haklar otele, oda tipine ve döneme göre değişebilir.

Mandarin Oriental Fan Club sayfasına gidin

Turret Suite'ler binanın kulelerindedir.

  • Desenli halı üzerinde yeşil koltuklu aydınlık yatak odası, Mandarin Oriental Hyde Park, London

    Odalar

    Altı tip · 34-83 m²

    Superior Room 34 m², iç avluya bakıyor, her birinin planı farklı; Hyde Park Room 36 m², parka bakıyor, bazılarında küçük balkon var. Deluxe Room 38 m², Knightsbridge'e bakıyor. Family Room yaklaşık 68 m²; Mandarin Family Room 79 ve Knightsbridge Family Room 83 m², birbirine bağlı iki odayla altı kişiye kadar. Banyolar Volakas mermerinden; Diptyque banyo ürünleri, Dyson saç kurutma makinesi ve Frette bornoz her odada.

  • Kavisli pencere dizisi önünde açık renk koltuklu salon, Mandarin Oriental Hyde Park, London

    Süitler

    On beş tip · 45-162 m²

    Junior Suite'ler yaklaşık 45 m². Binanın kulelerindeki Turret Suite 47 m², yuvarlak salonu, şöminesi ve balkonuyla Knightsbridge'e bakıyor. Superior Suite 60, Knightsbridge Suite 75, Belgravia Suite 79 m²; parka bakan Hyde Park Suite 80 m², ipek duvarlı. Beş Presidential Suite 95 m², her biri Hyde Park'la botanik bağı olan birinin, Sir Joseph Banks'ten Joseph Paxton'a, adını taşıyor. İki ve üç yatak odalı süitler 94-162 m², sekiz kişiye kadar. Junior Suite'ler dışında bütün süitlerde 24 saat butler var.

  • Yeşil ağaçlıklara bakan terasta hazırlanan kahvaltı masası, Mandarin Oriental Hyde Park, London

    Büyük süitler

    Altı tip · 175-444 m²

    Two Bedroom Imperial Suite 175 m², her yatak odasının ayrı salonu var; Three Bedroom Imperial Suite yaklaşık 209 m². Royal Terrace Suite 242 m²; süit boyunca uzanan terası parka bakıyor ve 40 kişi alıyor, antika Chinoiserie mobilya, Lalique ışıklar ve restore edilmiş özgün şömine var. Dokuzuncu kattaki Two Bedroom Mandarin Penthouse 232 m², daybed bulunan terasıyla; One Bedroom Oriental Penthouse ile birleşince 444 m²'lik üç yatak odalı Mandarin Oriental Penthouse oluyor. Penthouse'larda ve Royal Terrace Suite'te süit menüsü ücretsiz.

Afternoon tea'de 29 çeşit çay vardır.

The Rosebery zemin katta, Knightsbridge'e bakıyor; afternoon tea 29 çeşit yaprak çay ve asma pasta standlarıyla, şarap, sake ya da köpüklü çay eşleşmesiyle veriliyor, menü mevsimden mevsime değişiyor. Kahvaltı ve gün boyu menü var; Mandarin Cake Shop'un pastaları da The Rosebery'de. Parka bakan salondaki Breakfast by Mandarin Oriental alakart kahvaltı veriyor, yazın masalar dışarı taşınıyor. Mutfağın başında Executive Chef Francisco Hernandez, pastanenin başında Emmanuel Bonneau var.

The Aubrey, 250'yi aşkın Japonizm eseriyle döşenmiş bir izakaya ve geç saat barı; Sando Bar'da shokupan sandviçleri ve beş eşleşmeli Omakase kokteyl deneyimi var. Adam D. Tihany'nin tasarladığı Mandarin Bar'da şampanya, kokteyl ve havyar menüsü sunuluyor. Oda servisi 24 saat; çocuk menüsünü Knightsbridge School öğrencileri hazırladı.

The Rosebery
Afternoon tea, gün boyu
The Aubrey
Japon izakaya
Mandarin Bar
Şampanya ve kokteyl
Kahvaltı
Park manzaralı salonda
Cake Shop
Emmanuel Bonneau
Oda servisi
24 saat
Ahşap panelli barda içecek hazırlayan takım elbiseli kişi, Mandarin Oriental Hyde Park, London
Koyu duvarlar arasında mavi ışıklı uzun kapalı havuz, Mandarin Oriental Hyde Park, London

Spa Çin simgelerinden esinlenir.

Adam D. Tihany'nin tasarladığı spa Çin modasından ve simgelerinden esinleniyor; resepsiyonda ve çift süitinde iki özgün çiçekli duvar var. On üç tekli bakım odasının yanında Rasullü ve mozaik buhar odalı bir çift süit, Geleneksel Çin Tıbbı odası ve Bastien Gonzalez'in Pedi:Mani:Cure stüdyosu bulunuyor. Kadın ve erkek bölümlerinde Amethyst kristalli buhar odası, Sanarium, sauna ve Vitality Pool var. Oriental Qi 90 dakika, dört elle yapılan Oriental Harmony iki saat; Essence of London menüsündeki English Rose Poultice Massage da iki saat sürüyor. Bakımlarda Clinique La Prairie, Biologique Recherche ve 111SKIN ile çalışılıyor.

17 metrelik, iki kulvarlı paslanmaz çelik havuz var; spa her gün açık. Technogym aletli fitness merkezi 24 saat açık, Movementum Studio'da dersler var; Hyde Park'ta antrenörle koşu, iki sesli koşu rotası ve Mandarin Park Run adlı ücretsiz koşu kulübü düzenleniyor. Otel dışından gelenler önceden rezervasyonla bakım alabiliyor, iki saat ve üzeri bakımlarda havuz ve ısı alanları dâhil.

At gezintisi otelin kapısından başlar.

  • Ağaç gölgesindeki toprak yolda ilerleyen atlı kişi, Mandarin Oriental Hyde Park, London

    Hyde Park'ta at

    Hyde Park Stables'ın atlarıyla otelin Royal Gate'inden Rotten Row'a ya da Serpentine kıyısına çıkabilirsiniz.

  • Biçimli çalılarla çevrili yol sonunda kırmızı tuğlalı saray, Mandarin Oriental Hyde Park, London

    Kensington Sarayı

    Özel rehberle iki saat sarayın perde arkasını gezebilir; istenirse at arabasıyla varıp parkta piknik yapabilirsiniz.

  • Ahşap tezgâhta birlikte suşi hazırlayan önlüklü iki kişi, Mandarin Oriental Hyde Park, London

    Suşi dersi

    The Aubrey'nin şefleriyle iki saatte maki ve nigiri sarmayı öğrenebilirsiniz.

  • Oyuncak ayılarıyla ışıklı kumaş çadır önünde oturan çocuklar, Mandarin Oriental Hyde Park, London

    Little Ranger

    Çocuklar hazine avı haritası ve kostümle parkın ya da sarayların korucusu olabilir; odada çadırda film gecesi hazırlanıyor.

Oteli yakından görün.

Mermer merdiven ve altın başlıklı sütunlarla çevrili lobi, Mandarin Oriental Hyde Park, London
Mermer kaplı lobi

Mandarin Oriental Hyde Park için sık sorulanları cevaplıyoruz.

Havalimanından otele nasıl gidilir?

Karşılamayı ve transferi Entaş Turizm ayarlar.

Havuz var mı?

17 metrelik, iki kulvarlı ısıtmalı kapalı havuz her gün otel misafirlerine açık.

Çocuklar için neler var?

Kids club yok. Çocuklar için Little Ranger programı var: Park Ranger, Royal Ranger ya da Harrods'ta oyuncak danışmanıyla Sloane Ranger; hazine avı haritası, kostüm ve film gecesi. Bebeklere beşik, ana kucağı ve biberon ısıtıcı hazırlanıyor; The Rosebery'de çocuk afternoon tea var.

Evcil hayvan kabul ediliyor mu?

Köpekler ve kediler kabul ediliyor.

Check-in ve check-out saatleri nedir?

Check-in 15.00, check-out 12.00. Erken check-in 12.00'den, geç check-out 16.00'ya kadar müsaitliğe göre ayarlanabiliyor.

Engelli misafirler için erişimli oda var mı?

Girişte basamak yok, bütün katlara asansörle çıkılıyor ve bütün restoranlar tekerlekli sandalyeye uygun; ihtiyaçların rezervasyonda bildirilmesi isteniyor.

Butler hizmeti var mı?

Junior Suite'ler dışında bütün süitlerde 24 saat butler hizmeti var; Hyde Park Suite ve üstünde misafire kişisel bir sağlık danışmanı da ayrılıyor.

Entaş Turizm üzerinden rezervasyon yapınca ne değişir?

Entaş Turizm, Mandarin Oriental otellerinin seçili acentelere açtığı Fan Club programının üyesidir. Rezervasyonunuz otelde Fan Club misafiri olarak kayda geçer, programın hakları otelin kendi fiyatına eklenir.

Aynı ayrıcalık başka otellerde de geçerli.

Danışmanımızla konuşun

Mandarin Oriental Hyde Park'ı programınıza ekleyelim.

Tarihlerinizi ve kişi sayısını paylaşın; danışmanınız teklifi Fan Club haklarıyla birlikte hazırlar.

Çalışma saatleri
Hafta içi 09.00-18.30
Talebinizi yazın