
- Ana sayfa
- Entaş Ayrıcalıkları
- Otel Ayrıcalık Programları
- Four Seasons Preferred Partner
- Danieli, Venezia, A Four Seasons Hotel
Danieli, Venezia, A Four Seasons Hotel
Riva degli Schiavoni'de, Doçlar Sarayı'nın yanında; 1822'den beri otel.
Konum45°26′ K · 12°21′ D
Otel Riva degli Schiavoni'de, Doçlar Sarayı'nın yanındadır.
- Danieli, VeneziaRiva degli Schiavoni 4196, Castello; Doçlar Sarayı 120 m, San Marco Meydanı 270 m.
- Marco Polo HavalimanıLagünün kuzey kıyısında; su taksisiyle otelin iskelesine 40 dakika, 12 km.
- Treviso HavalimanıKuzeybatıda; araba ve su taksisiyle 60 dakika, 45 km.
- BuranoRenkli evler ve dantel; otelden 8 km.
- Konaklama
- 120 oda, 52'si süit
- Ayrıcalık
- Four Seasons Preferred Partner
- Yerel saat
- İstanbul'dan 2 saat geri
Danieli 1822'den beri oteldir.
Asıl bina Palazzo Dandolo, Dandolo ailesinin 15. yüzyıl gotik sarayı. 1822'de Giuseppe Dal Niel sarayı otele çevirdi ve adını kendi lakabından, "Danieli"den verdi; Lord Byron, Balzac, Dickens ve Proust otelin misafirleri arasında. 1855'te yandaki Palazzo Casa Nuova, Venedik Cumhuriyeti'nin hazinesi olarak yapılmış saray, otele katıldı; 1950'de üçüncü bina Palazzo Danieli Excelsior açıldı. Üç saray birbirine köprülerle bağlı.
Otel 30 Temmuz 2026'da İtalya'daki dördüncü Four Seasons olarak yeniden açıldı. Yenileme Pierre-Yves Rochon'un: renkler lagünden ve kentin cephelerinden alındı (seladon yeşili, yumuşak mavi, terakota, pudra pembesi), kumaşlar Rubelli'nin, avizeler Murano camı, zeminler terrazzo. 120 oda ve süit var.

Danieli'yi neden öneriyoruz?
Lagün kapının önündedir.
Otel Riva degli Schiavoni'de, lagünün kıyısında; San Marco Meydanı 270 metre, İç Çekişler Köprüsü 100 metre.
Otel üç saraydan oluşuyor.
Gotik Palazzo Dandolo, Cumhuriyet'in hazinesi Casa Nuova ve 1950 yapımı Danieli Excelsior köprülerle bağlı.
Otele tekneyle gelinir.
Su taksisi otelin kendi iskelesine yanaşıyor.
Lobi dört katlı bir atriyumdur.
Pembe mermer sütunlar, altın merdiven ve Murano camı avizeler; tavandaki yaldızlı dört yapraklı motif gök mavisi zemin üzerinde elle yeniden boyandı.
Restoran lagüne bakar.
Restaurant Terrazza Danieli'nin karşısında San Giorgio Maggiore var. Şef Adriano Rausa'nın mutfağına ürünlerin bir kısmı lagündeki Sant'Erasmo adasından geliyor; dış teras mayıstan ekime açık.
Gizli bahçeler açılır.
Four Seasons misafirlerine açılan üç özel saray bahçesi; isterseniz Mimi Todhunter'ın Büyük Kanal'daki Palazzo Duodo'sunda afternoon tea ya da akşam yemeği.

Entaş Turizm ile rezervasyonunuza Preferred Partner hakları eklenir.
Entaş Turizm, Four Seasons Preferred Partner programına Türkiye'de kabul edilen ilk seyahat acentesidir. Rezervasyonunuz otelde Preferred Partner misafiri olarak kayda geçer; otelin program misafirlerine ayırdığı haklar otelin kendi fiyatına eklenir.
Kahvaltı, oda yükseltmesi ve harcama kredisi programın sayfasında yazılı. Haklar otele, oda tipine ve döneme göre değişebilir.
Four Seasons Preferred Partner sayfasına gidinBeş oda tipi, altı süit ve üç özel süit var.

Odalar
Beş tip · 22-50 m²
Superior, Deluxe ve Premium odalar çevredeki saraylara ve sokaklara, Premium Lagoon-View Room'lar lagüne bakıyor. Banyolar mermer; perdeler bir tiyatro perdesi gibi kendiliğinden açılıyor.

Süitler
Altı tip · 39-81 m²
Dandolo Suite'ler Palazzo Dandolo'nun üst katlarında, bazılarında balkon var. Four Seasons Lagoon-View Suite köşede, iki penceresi lagüne bakıyor; süitlerin çoğu iki yatak odalı yapılabiliyor.

Özel süitler
Üç tip · 82-148 m²
Doge Dandolo Royal Suite piano nobile denen soylu katın köşesinde: 180 derece lagün manzarası, üç balkon ve yatak odası tavanında Jacopo Guarana'nın 18. yüzyıl freski. Presidential Suite en üst katta San Giorgio'ya bakıyor; üç Signature Suite'in her biri sinema, opera ve moda efsanelerinden birine göre döşendi.
Terrazza Danieli otelin çatısındadır.
Restaurant Terrazza Danieli'de karşıda San Giorgio Maggiore, aşağıda lagün var. Mutfak şefi Adriano Rausa çağdaş İtalyan mutfağını Venedik'e göre yorumluyor: ürünlerin bir kısmı lagündeki Sant'Erasmo adasından geliyor, şefin klasiklerinin çoğu masada tamamlanıyor. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği veriliyor; dış teras mayıstan ekime açık. Aynı çatıdaki Bar Terrazza Danieli aperitivo saatinde klasik İtalyan kokteyllerinin çağdaş yorumlarını hazırlıyor. Bar Dandolo adını sarayın ilk sahiplerinden alıyor: lobide kahve, afternoon tea ve piyano eşliğinde kokteyl. Oda servisi 24 saat; pasta şefi Vincenzo Abagnale.
- Terrazza Danieli
- Çatıda, çağdaş İtalyan
- Bar Terrazza
- Çatıda aperitivo
- Bar Dandolo
- Lobide afternoon tea, piyano

Lagünü 1946 yapımı bir balıkçı teknesiyle gezersiniz.

Bragozzo ile gün batımı
Venedik'in geleneksel balıkçı teknesi bragozzo'nun 1946 yapımı bir örneğiyle lagünde gün batımı gezisi.

Murano, Burano, Torcello
Tam gün adalar: Murano'da cam üfleme atölyesi, Burano'da renkli evler ve dantel ustaları, Torcello'da eski katedral.

Gizli saray bahçeleri
Four Seasons misafirlerine açılan üç özel bahçe; isterseniz Palazzo Duodo'da Mimi Todhunter'la afternoon tea.

Voga Veneta kürek dersi
Kentin köklü kürek kulüplerinden birinde Venedik usulü kürek çekmeyi öğrenir, kürekleri yapan zanaatkârlarla tanışırsınız.
Oteli yakından görün.
Danieli için sık sorulanları cevaplıyoruz.
Havalimanından otele nasıl gidilir?
Karşılamayı ve transferi Entaş Turizm ayarlar.
Otel Venedik'in neresinde?
Castello'da, Riva degli Schiavoni 4196'da, lagünün kıyısında. Doçlar Sarayı 120 metre, San Marco Meydanı 270 metre, Rialto Köprüsü yaklaşık 700 metre.
Venedik giriş ücreti otel misafirinden alınır mı?
Belediyenin günübirlik ziyaretçilerden aldığı giriş ücretinden otel misafirleri muaf; muafiyet için gelmeden önce belediyenin resmî sitesinde kayıt yaptırmanız gerekiyor. Otel kişisel veriler nedeniyle kaydı sizin adınıza yapamıyor.
Otel ne zaman açıldı?
Danieli 1822'den beri otel; Four Seasons olarak 30 Temmuz 2026'da yeniden açıldı. 120 oda ve süit var.
Çocuklarla kalınabilir mi?
Lagün manzaralı odalar ve bütün süitler iki yetişkin ve bir çocuğa uygun; bağlantılı oda ve süit seçeneği çok. Beşik, çocuk menüsü ve bebek bakıcılığı var.
Check-in ve check-out saatleri nedir?
Check-in 15.00, check-out 12.00.
Entaş Turizm üzerinden rezervasyon yapınca ne değişir?
Entaş Turizm, Four Seasons Preferred Partner programına Türkiye'de kabul edilen ilk seyahat acentesidir. Rezervasyonunuz otelde Preferred Partner misafiri olarak kayda geçer, programın hakları otelin kendi fiyatına eklenir.
Aynı ayrıcalık başka otellerde de geçerli.
Borgo Pinti, FloransaFour Seasons Hotel FirenzeDuomo'ya on beş dakika, iki Rönesans sarayında; aralarında 4,5 hektarlık Gherardesca Bahçesi.Four Seasons Preferred Partnerİnceleyin
Quadrilatero della Moda, MilanoFour Seasons Hotel MilanoVia Montenapoleone'nin arkasında, 15. yüzyıl manastırında; revaklı avlu bahçesi ve tonozlu bir havuz.Four Seasons Preferred Partnerİnceleyin
Saint-Jean-Cap-Ferrat, Côte d'AzurGrand-Hôtel du Cap-FerratNice ile Monako arasında, yarımadanın ucunda 1908 yapımı saray; çamların altında yedi hektar bahçe ve kayalardaki Club Dauphin havuzu.Four Seasons Preferred Partnerİnceleyin
Mont d'Arbois, MegèveFour Seasons Resort MegèveRothschild ailesinin Mont d'Arbois'sında, 1.300 metrede pistlerin kenarında elli beş odalı Alp oteli; yazın golf kapıda.Four Seasons Preferred Partnerİnceleyin
Quai des Bergues, CenevreFour Seasons Hotel des Bergues GenevaRhône'un kıyısında, Jet d'Eau'nun karşısında 1834 yapımı otel; çatıda spa ve Izumi.Four Seasons Preferred Partnerİnceleyin
Eski Şehir, PragFour Seasons Hotel PragueCharles Köprüsü'ne bir dakika, Vltava kıyısında; 1568'den 2001'e dört binayı birleştiren otel.Four Seasons Preferred Partnerİnceleyin
Széchenyi Meydanı, BudapeşteFour Seasons Hotel Gresham Palace BudapestZincirli Köprü'nün ayağında, 1906 yapımı Art Nouveau sarayında; cam kubbeli lobi ve Tuna'ya bakan süitler.Four Seasons Preferred Partnerİnceleyin
Altın Üçgen, ParisFour Seasons Hotel George V, ParisChamps-Élysées'nin yanında, 1928 yapımı art deco binada; bazı süitler Eyfel'e bakıyor.Four Seasons Preferred Partnerİnceleyin
Danışmanımızla konuşun
Danieli'yi programınıza ekleyelim.
Tarihlerinizi ve kişi sayısını paylaşın; danışmanınız teklifi Preferred Partner haklarıyla birlikte hazırlar.
- Telefon
- +90 212 354 24 24
- Çalışma saatleri
- Hafta içi 09.00-18.30




